Şase persoane care se întorceau de la Moaştele Sf. Parascheva, rănite într-un accident de microbuz

Şase persoane care se întorceau de la Iaşi, de la Moaştele Sfintei Parascheva, au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un tractor, pe DN 2, în comuna Garoafa din judeţul Vrancea.

154 afișări
Imaginea articolului Şase persoane care se întorceau de la Moaştele Sf. Parascheva, rănite într-un accident de microbuz

Şase persoane care se întorceau de la Moaştele Sf. Parascheva, rănite într-un accident de microbuz (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, după ce şoferul unui microbuz înmatriculat în Bucureşti şi în care se aflau şase persoane care se întorceaua de la Iaşi, de la Moaştele Sfintei Parascheva, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers, iar microbuzul a lovit un tractor.

În urma impactului, au fost răniţi uşor şoferul tractorului şi un pasager.

De asemenea, cinci persoane care se aflau în microbuz au fost rănite uşor, iar un alt pasager din microbuz a fost rănit grav, a declarat subinspector Valentina Stanciu de la Serviciul Rutier Vrancea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici