Satu Mare: Un muncitor a murit strivit de două tone de sticle pentru geamuri termopan

Un bărbat în vârstă de 45 ani, angajat al unei societăţi comerciale din Satu Mare, a murit, marţi, strivit de un palet cu sticle, de aproximativ două tone, folosite pentru geamuri termopan, care a căzut peste el în timp ce acesta lucra, transmite corespondentul MEDIAFAX.

119 afișări
Imaginea articolului Satu Mare: Un muncitor a murit strivit de două tone de sticle pentru geamuri termopan

Satu Mare: Un muncitor a murit strivit de două tone de sticle pentru geamuri termopan (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare a deschis o anchetă în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, Aurel Ulici, a declarat corespondentului MEDIAFAX că serviciile de intervenţie au fost chemate la sediul unei firme din Odoreu, unde peste un muncitor căzuse un palet cu sticle, care cântăreşte două tone.

"Bărbatul de 45 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, a murit în localitatea Odoreu, după ce peste el a căzut un palet cu sticle folosite pentru geamuri termopan cu o greutate de două tone. La sosirea echipajului de descarcerare al ISU Satu Mare, victima a fost găsită moartă, strivită sub greutatea sticlei”, a spus Ulici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici