Scade numărul candidaţilor pentru permis auto. Condiţiile grele şi măsurile anti coronavirus îi fac pe unii poliţişti mai empatici

  • Restricţiile din starea de alertă reduc numărul de candidaţi alocaţi unui poliţist examinator
  • Candidaţilor li se măsoară temperatura, maşinile sunt dezinfectate, toată lumea poartă măşti de protecţie
  • La Craiova, trei candidaţi cu temperatura peste 37,3 grade C au fost întorşi din drum
  • Ca să nu fie stresaţi de măşti, poliţiştii le dau candidaţilor câteva minute de acomodare
13887 afișări

Dacă nu porţi mănuşi plus mască de protecţie, degeaba eşti Schumacher la volan. Nu apuci să dai examenul pentru permisul auto. Poliţiştii nu te primesc în maşină nici dacă ai temperatura corpului peste 37,3 grade Celsius. Dacă îndeplineşti toate condiţiile anti-coronavirus eşti în siguranţă: vehiculele sunt dezinfectate înainte de urcarea fiecărui candidat.

În condiţiile impuse de starea de alertă, proba de „oraş” este o mare aventură, spun Andrei şi Valentina. Tânărul are 27 de ani şi o încercare nereuşită de a deveni şofer. Insistă însă, iar Valentina este poliţistul examinator care evaluează 10 candidaţi pe zi. 

„Este destul de greu să stai cu mască opt ore pe zi. Am avut şi candidaţi care au avut temperatura mai mare de 37,3 grade şi care nu au putut susţine proba”, spune agentul şef Valentina Ionescu, poliţist-examinator Serviciul Permise Auto Dolj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici