Scafandrii Forţelor Navale intervin pentru neutralizarea unei alte mine marine

Forţele Navale Române au pregătit o echipă de scafandri EOD care urmează să se îmbarce pe o navă a Gărzii de Coastă din Mangalia. Forţele se deplasează în cel mai scurt timp posibil pentru evaluarea situaţiei şi pentru neutralizare, dacă mina va fi identificată.

599 afișări
Imaginea articolului Scafandrii Forţelor Navale intervin pentru neutralizarea unei alte mine marine

Scafandrii Forţelor Navale intervin pentru neutralizarea unei alte mine marine

În ceea ce priveşte cea de a doua mină marină semnalată ca plutind în derivă în aceeaşi zonă unde o altă mină a explodat luni dimineaţa, Garda de Coastă transmite că Forţele Navale Române au pregătit o echipă de scafandri EOD care urmează să se îmbarce pe o navă a Gărzii de Coastă din Mangalia.

Acestea se vor deplasa împreună, în cel mai scurt timp posibil, în raionul indicat in vederea evaluării situaţiei şi intervenţiei pentru neutralizare, in măsura în care mina este identificată.

Este alertă luni dimineaţa, după ce o mină marină a explodat în zona digului în Costineşti.

Potrivit ISU Constanţa, a avut loc o explozie în zona digului din faţa Hotelului Forum din Costineşti.

Intervin pompierii staţiei Tuzla cu 1 ASAS, SMURD B2 şi RHIB Eforie.

Nu au fost înregistrate victime, spun reprezentanţii ISU Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici