Scandal cu furci şi topoare, soldat cu 6 răniţi

Şase persoane - printre care şi doi poliţişti - au ajuns, miercuri seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru a aplana un conflict cu furci şi topoare izbucnit între membrii a două familii din Seaca de Pădure.

46 afișări
Imaginea articolului Scandal cu furci şi topoare, soldat cu 6 răniţi

Scandal cu furci şi topoare, soldat cu 6 răniţi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţuluin Dolj, subcomisar Stanca Giucă, miercuri, în jurul orelor 20.00, poliţiştii din localitatea doljeană Seaca de Pădure au fost sesizaţi că la unul din barurile din comună "urmează să se producă un scandal".

"O familie cu trei membri, patroni la localul din Seaca de Pădure, aveau un conflict mai vechi cu membrii altei familii din cauza unei datorii neplătite. Doi fraţi mambri ai celei de-a doua familii s-au dus în barul proprietate al primei familii înarmaţi cu furci, topoare şi o drujbă. În acel moment, intuind pericolul, poliţiştii din Seaca de Pădure au solicitat ajutorul colegilor din localitatea Carpen", a spus Giucă.

Potrivit sursei citate, la scurt timp, proprietarii barului au ajuns în local, moment în care a început o bătaie generală. În încăierare, un poliţist a fost lovit cu un topor în spate, iar un coleg de-al său cu o furcă în cap, a precizat subcomisarul Stanca Giucă.

"Un al treilea poliţist a scos pistolul din dotare şi a tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical. În urma scandalului, trei persoane participante la scandal au fost împuşcate în picior, iar o a patra în abdomen", a declarat Stanca Giucă.

Cele şase persoane au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili vinovaţii şi împrejurările în care s-a produs scandalul de la Seaca de Pădure.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici