Scandal în faţa Spitalului Judeţean Ploieşti. Un tânăr a aruncat cu o piatră într-o ambulanţă

Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane, rude ale unui pacient, a izbucnit duminică seara în faţa Spitalului Judeţean din Ploieşti. Poliţiştii au aplicat în acest caz 15 sancţiuni. În timpul scandalului, un tânăr ar fi aruncat cu o piatră într-o ambulanţă parcată.

1341 afișări
Imaginea articolului Scandal în faţa Spitalului Judeţean Ploieşti. Un tânăr a aruncat cu o piatră într-o ambulanţă

Scandal în faţa Spitalului Judeţean Ploieşti. Un tânăr a aruncat cu o piatră într-o ambulanţă

Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi duminică seara cu privire la faptul că mai multe persoane se manifestă zgomotos în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Poliţiştii, jandarmii şi luptătorii SAS deplasaţi la faţa locului au constatat că mai multe persoane, aparţinători ai unui bărbat de 54 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, tulbură liniştea şi ordinea publică.

„De asemenea, un tânăr ar fi aruncat cu o piatră în momentul manifestărilor şi ar fi lovit una dintre ambulanţele parcate în curtea spitalului”, a transmis Poliţia Prahova.

Poliţiştii au aplicat 15 sanţiuni în valoare de 15.000 de lei şi au întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici