Scandal într-un tramvai din Arad. Un bărbat beat a bătut un tânăr care i-a cerut să se legitimeze

  • Un bărbat în stare de ebrietate a bătut un tânăr într-un tramvai din Arad.
  • Din motive necunoscute, bărbatul i-a cerut tânărului să arate biletul de călătorie, dar acesta a refuzat.
  • Apoi, agresorul a fugit fiind urmărit de jandarmi.
668 afișări
Imaginea articolului Scandal într-un tramvai din Arad. Un bărbat beat a bătut un tânăr care i-a cerut să se legitimeze

Incidentul s-a petrecut duminică seara şi a fost anunţat la 112 de victimă. Tânărul de 17 ani le-a povestit jandarmilor că în timp ce se afla într-un tramvai, în drum spre casă, un bărbat necunoscut aflat în stare de ebrietate, s-a apropiat de el şi i-a cerut să prezinte un document de călătorie.

Tânărul i-a solicitat acestuia să se legitimeze, moment în care, bărbatul a devenit violent, l-a scuipat şi l-a lovit cu pumnul în faţă, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Jandarmii au plecat în căutarea bărbatului agresiv şi l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut evenimentul. La vederea forţelor de ordine, bărbatul a luat-o la fugă ignorând somaţiile de oprire. A fost prins în scurt timp şi dus la sediul poliţiei unde jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici