Video VIDEO | Bătaie cu bâte între două clanuri de romi în plină stradă: Patru persoane au ajuns la spital şi mai multe maşini au fost avariate

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă, marţi dimineaţa, în urma unui scandal care a avut loc pe drumul care leagă oraşul Piteşti de Curtea de Argeş, în care au fost implicate aproximativ 20 de persoane. Patru scandalagii au ajuns la spital şi mai multe maşini au fost avariate.

6414 afișări

VEZI MAI JOS IMAGINI VIDEO

Potrivit Poliţiei Argeş, marţi dimineaţa, pe drumul care leagă oraşul Piteşti de Curtea de Argeş, în a zona localităţii Bascov avut loc un scandal în care au fost implicate aproximativ 20 de persoane, membrii a două clanuri de romi rivale. Zece dintre cei implicaţi au fost duşi la audieri, iar alte patru persoane au fost rănite în timpul scandalului şi au fost transportate la spital.

„La Bascov a fost o stare conflictuală între mai multi cetăţeni. Până la ora aceasta, au fost conduse la Sediul Secţiei Rurale Bascov 10 persoane. Alte 4 sunt la spital. Despre conflict, s-au sesizat direct poliţiştii de la Sectia de Politie Rurala Bascov. Ei au fost primii care au intervenit. Au solicitat sprijin celorlalte echipaje de poliţie din zonă şi Serviciului Actiuni Speciale. Ulterior au fost solicitaţi şi jandarmii”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir.

Potrivit acestuia, a fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări pentru a se stabili câte persoane au participat la această scandal şi ce aport avut fiecare. În zona în care s-a produs conflictul au fost găsite şi patru maşini avariate.

„Scandalul a avut loc o pe un drum dintre două localităţi, la ora aceasta colegii sunt la faţa locului pentru cercetări, traficul fiind îngreunat. Urmează să stabilim şi pentru ce infracţiunea se deschide dosarul penal", a mai spus Zamfir.

Surse judiciare au declarat faptul că la faţa locului au fost găsite şi mai multe tuburi, cel mai probabil scandalagii folosind şi arme, pe lângă obiectele contondente.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici