Scandal monstru într-un sat din Hunedoara: trei persoane la spital, alte trei reţinute

Un scandal a izbucnit, duminică seara, între mai multe persoane din satul Pricaz, comuna Turdaş, din judeţul Hunedoara, după ce trei bărbaţi au intrat peste alţi trei, într-un apartament, au pulverizat spary lacrimogen şi au atacat cu cuţitele.

704 afișări
Imaginea articolului Scandal monstru într-un sat din Hunedoara: trei persoane la spital, alte trei reţinute

Sursa foto: Mediafaxfoto

Poliţiştii din Orăştie au fost sesizaţi, duminică seara, că într-un bloc de locuinţe din satul Pricaz, comuna Turdaş, a avut loc un scandal în care au fost implicate mai multe persoane.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit un tânăr în vârstă de 24 de ani care a declarat faptul că trei bărbaţi au pătruns în apartamentul în care locuieşte, i-au pulverizat in faţă spray iritant-lacrimogen, apoi unul dintre cei trei bărbaţi, în vârstă de 42 de ani, băut, l-a lovit pe el şi pe alţi doi locatari, respectiv un bărbat de 41 de ani şi altul de 47 de ani.

„Două dintre victime (în vârstă de 41 şi 47 de ani), care prezentau urme ale unei agresiuni prin taiere) au fost transportate la UPU Orăştie, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei trei prezumtivi autori ai agresiunii (bărbatul în vârstă de 42 de ani şi alţi doi, în vârstă de 32 şi de 30 de ani) au fost identificaţi de poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei, pentru audieri”, transmite Poliţia Hunedoara.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, cercetările continuând, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăştie, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-au produs faptele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici