Scene greu de imaginat: Un preot beat, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, a provocat un accident în Valea Călugărească - VIDEO

Un preot din comuna Valea Călugărească, judeţul Prahova, a provocat, luni seara, un accident în localitate, soldat cu rănirea unei tinere de 18 ani. Bărbatul, care conducea maşina îmbrăcat doar în lenjerie intimă, este cercetat de poliţişti pentru că avea o alcoolemie de 1,05.

3536 afișări
Imaginea articolului Scene greu de imaginat: Un preot beat, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, a provocat un accident în Valea Călugărească - VIDEO

Scene : Un preot beat, îmbrăcat doar în lenjerie intimă,a provocat un accident în Valea Călugărească

Reprezentanţii IPJ Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că evenimentul rutier s-a petrecut în comuna Valea Călugărească.

Accidentul ar fi fost provocat de un preot care conducea o maşină după ce a consumat alcool.

„Acidentul s-a produs pe raza comunei Valea Călugărească, pe DJ 101 F. Se pare că bărbatul de 58 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 22 de ani. Din impact a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 18 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 58 de ani s-a înregistrat o valoare de 1,05 alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Oana Bunghez, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

Potrivit martorilor, preotul Dorian Dumitru era îmbrăcat doar în lenjerie intimă în momentul în care poliţiştii au ajuns la locul accidentului.

Acesta nu va mai sluji, deocamdată, în biserica „Izvorul Tămăduirii şi Sfântul Gheorghe”, din comuna Valea Călugărească.

„S-a declanşat o cercetare în sensul acesta. Este o anchetă internă, părintele va fi oprit de la slujire până se finalizează cercetările. Nu ştiu istoricul dânsului, din punct de vedere al şoferiei. Ca preot, nu a creat probleme până acum”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, protopopul Adrian Matei, de la Protoieria Ploieşti Nord.

 

Taguri:
preot,
beat,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici