Şcolile din oraşul Arad intră în scenariul roşu. Masca devine obligatorie în spaţiile publice, după ce incidenţa a depăşit pragul de 3 la mia de locuitori

  • Şcolile din oraşul Arad intră în scenariul roşu de funcţionare, după ce rata incidenţei cazurilor de Covid a ajuns la 3,08 la mia de locuitori.
  • De asemenea, CJSU Arad a decis că masca de protecţie este obligatorie în spaţiile închise şi deschise din Arad şi din alte opt localităţi din judeţ.
411 afișări
Imaginea articolului Şcolile din oraşul Arad intră în scenariul roşu. Masca devine obligatorie în spaţiile publice, după ce incidenţa a depăşit pragul de 3 la mia de locuitori

FOTO: Profimedia

Potrivit deciziei luate vineri de CJSU Arad, activitatea restaurantelor şi cafenelelor în interiorul clădirilor, a sălilor de jocuri de noroc, a cinematografelor şi instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, dar şi organizarea de evenimente private sunt interzise în localităţile Arad, Chişineu-Criş, Curtici, Bârzava, Hălmagiu, Pleşcuţa, Şimand, Tauţ şi Vârfurile, unde rata de incidenţă a cazurilor de Covid a depăşit 3 la mia de locuitori.

Măsurile se aplică în perioada 24 octombrie-6 noiembrie.

De asemenea, în aceste localităţi este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în toate spaţiile publice închise şi deschise, aglomerate sau neaglomerate.

CJSU a mai decis trecerea în scenariul roşu de funcţionare a unităţilor de învăţământ din acest localitatăţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici