Se aplică legea Anastasia? Bărbatul care a condus beat şi a provocat un accident mortal a fost reţinut

Bărbatul care a condus beat şi a provocat un accident mortal a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. Accidentul a avut loc sâmbătă, pe DN7, în judeţul Hunedoara.

1053 afișări
Imaginea articolului Se aplică legea Anastasia? Bărbatul care a condus beat şi a provocat un accident mortal a fost reţinut

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Deva - Biroul Rutier au dispus reţinerea pentru 24 ore a şoferului. Bărbatul în vârstă de 34 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. El va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

Şoferul care conducea o maşină pe banda a doua a DN7, în localitatea Sântuhalm, a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul de protecţie dintre sensurile de mers.

În urma impactului, maşina a ajuns pe prima bandă, unde a lovit altă maşină condusă de un bărbat de 62 de ani. Aceasta a ieşit în afara şoselei şi a lovit un copac.

Cei doi şoferi şi o femeie aflată în autoturismul lovit au fost răniţi. Ulterior, femeia în vârstă de 86 de ani a murit.

Potrivit IPJ Hunedoara, şoferul de 34 de ani a avut o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici