Se aprinde iluminatul festiv în Bistriţa. Oraşul se află în carantină

  • Iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă va fi pornit în oraşul Bistriţa începând de marţi seara.
  • Iluminatul va fi pornit fără nici o festivitate deoarece oraşul se află în carantină, iar primarul este izolat la domiciliu, fiind infectat cu virusul SARS CoV-2.
264 afișări
Imaginea articolului Se aprinde iluminatul festiv în Bistriţa. Oraşul se află în carantină

Se aprinde iluminatul festiv în Bistriţa. Oraşul se află în carantină FOTO Ioan Turc/Facebook

Anunţul privind sistemul de iluminat pentru sărbători a fost făcut de primarul oraşului Bistriţa, Ioan Turc. Este o instalaţie nouă, care a fost montată pe principalele străzi ale oraşului şi care va fi pornită marţi.

„Azi, de la ora 17.00, la Bistriţa va fi pus în funcţiune iluminatul festiv. Din Ziua Marii Uniri, pietonalul şi străzile municipiului vor licări a speranţă în aşteptarea sărbătorilor de iarnă. Concitadinilor mei, multă sănătate şi încredere!”, a anunţat pe Facebook, primarul oraşului Bistriţa, Ioan Turc.

Iluminatul de sărbători va fi pornit fără nici o festivitate din cauza măsurilor anti-Covid 19. De asemenea, Bistriţia se află în carantină, iar primarul oraşului s-a infectat cu virusul SARS CoV-2 şi este izolat la domiciliu.

Azi, de la ora 17.00, la Bistriţa va fi pus în funcţiune iluminatul festiv. Din Ziua Marii Uniri, pietonalul şi străzile...

Publicată de Ioan Turc pe Marţi, 1 decembrie 2020

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici