Sean Penn va prezenta în premieră un documentar cu Zelenski la Festivalul de film de la Berlin

Actorul şi regizorul american Sean Penn va prezenta în premieră la festivalul de film de la Berlin, care va avea loc luna viitoare, un documentar pe care l-a filmat la Kiev şi care îl prezintă pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, au anunţat organizatorii.

207 afișări
Imaginea articolului Sean Penn va prezenta în premieră un documentar cu Zelenski la Festivalul de film de la Berlin

Cea de-a 73-a ediţie anuală a Berlinalei, aşa cum este cunoscut evenimentul din 16-26 februarie, va pune în lumina reflectoarelor războiul, care va marca prima aniversare a invaziei Rusiei în Ucraina în timpul evenimentului.

"Superputere", de Sean Penn, prezentat ca fiind "cronica unui proiect cinematografic pe care realitatea a forţat-o să se transforme în ceva mai puţin controlabil, dar mai semnificativ", va fi cel mai proeminent dintre filmele ucrainene înscrise la festival.

Penn se afla la Kiev pentru a filma un documentar la sfârşitul lunii februarie 2022, când a început invazia rusă.

Câştigătorul a două premii Oscar a fost fotografiat participând la o conferinţă de presă guvernamentală la Kiev şi a putut fi văzut întâlnindu-se cu Zelenski într-o înregistrare video postată pe contul de Instagram al preşedintelui ucrainean.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici