Sebastian Ghiţă: I-am dat bani lui Kovesi pentru o maşină. Banii nu au mai fost returnaţi

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a precizat, miercuri, că i-ar fi dat bani lui Florian Coldea ca să-i dea Laurei Codruţa Kovesi pentru ca aceasta să îşi cumpere o maşină, bani care nu ar mai fi fost returnaţi de procurorul-şef DNA.

3439 afișări
Imaginea articolului Sebastian Ghiţă: I-am dat bani lui Kovesi pentru o maşină. Banii nu au mai fost returnaţi

Sebastian Ghiţă: I-am dat bani lui Kovesi pentru o maşină. Banii nu au mai fost returnaţi

"Confirm dezvăluirea lui Andronic, este reală, i-am dat banii lui Kovesi pentru maşină, banii nu au mai fost returnaţi", a precizat Sebastian Ghiţă, pentru Antena 3.

Afirmaţiile fostului deputat vin după ce jurnalistul Dan Andronic a declarat că Sebastian Ghiţă i-a povestit că Laura Codruţa Kovesi a vrut să îşi cumpere o maşină, în timp ce era la Bruxelles, ca înalt reprezentant al Ministerului Justiţiei pentru relaţia cu Comisia Europeană în cadrul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană.

Laura Codruţa Kovesi nu ar fi avut însă bani suficienţi, mai având nevoie de 7.000 de euro.

Drept urmare, Florian Coldea ar fi apelat la omul de afaceri Sebastian Ghiţă ca să facă rost de restul de bani pentru Laura Codruţa Kovesi. Iar Sebastian Ghiţă i-ar fi dat 7.000 de euro cash lui Florian Coldea ca să-i dea Laurei Codruţa Kovesi pentru a-şi completa restul sumei necesare.

Agenţia de presă MEDIAFAX a transmis către DNA o solicitare de informaţii pentru un punct de vedere pe acest subiect, însă, până la ora transmiterii ştirii, nu a primit răspuns.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici