Sechestru asigurator pe un bloc deţinut de Fundaţia "George Becali" din cauza unei datorii

Administraţia publică din Petroşani a pus sechestru asigurator pe imobilul deţinut de Fundaţia "George Becali" în localitate, după ce proprietarul nu şi-a achitat obligaţiile faţă de bugetul local, restanţa fiind de peste 48.000 de lei.

252 afișări
Imaginea articolului Sechestru asigurator pe un bloc deţinut de Fundaţia "George Becali" din cauza unei datorii

Sechestru asigurator pe un bloc deţinut de Fundaţia "George Becali" din cauza unei datorii (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Reprezentanţii Biroului de Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Petroşani au pus sechestru pe blocul care aparţine Fundaţiei "George Becali", situat în Cartierul Aeroport.

"S-a pus sechestru pe bunurile a trei datornici către bugetul local. Biroul de Impozite şi Taxe a pus sechestru pe imobilul de locuinţe ce aparţine Fundaţiei «George Becali» care datorează bugetului local suma de 48.514 lei", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Primăriei Petroşani, Nicolae Taşcă.

Potrivit sursei citate, datoria lui Gigi Becali către bugetul municipiului Petroşani este mult mai mare, la suma de 48.514 lei nefiind adăugate şi penalităţile de întârziere.

Reprezentanţii Serviciului Taxe şi Impozite au pus şi anul trecut sechestru asigurator pe clădirea deţinută de Fundaţia "George Becali", evaluată la 1.649.322 de lei, dar până la urmă datoria reprezentând taxele şi impozitele locale, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, a fost achitată.

Gigi Becali a reabilitat, în 2007, prin fundaţia care îi poartă numele, un imobil cu 32 de unităţi locative în municipiul Petroşani. La vremea aceea, în timpul campaniei electorale, reprezentanţii partidului condus de Gigi Becali declarau că locuinţele vor fi oferite unor familii nevoiaşe din Petroşani, însă au rămas goale, în pofida faptului că s-a încercat scoaterea lor la vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici