Video Secţia de anchetare a magistraţilor prelungeşte controlul judiciar împotriva fostului procuror DNA Mircea Negulescu

Secţia de investigare a infracţiunilor în justiţie (SIIJ) a decis, vineri, prelungirea măsurii preventive de control judiciar, împotriva fostului procuror Mircea Negulescu. Audiat vineri de secţia specială, Negulescu a spus că nu ştie pentru ce a fost chemat.

197 afișări

Fostul şef DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi fostul procuror Mircea Negulescu sunt cercetaţi de secţia specială de anchetare a magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru constituire de grup infracţional organizat.

Cei doi sunt acuzaţi că au constrâns anumiţi martori să facă sesizări şi tabele false cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept „mită electorală”.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre o sesizare întocmită de către fostul deputat Vlad Cosma pe numele unui cetăţean din Chişinău, Serghei Petruş. Vlad Cosma ar fi fost ameninţat de către Lucian Onea că îi va întocmi dosar penal surorii acestuia, Andreei Cosma. Ulterior, Vlad Cosma a declarat public că Serghei Petruş nu există.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici