Sectorul 6 va avea un nou parc. Zona în care va fi amenajat

  • Durata lucrărilor de amenanjare va fi de 12 luni.
  • Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27 decembrie.
  • Noul parc va avea pistă de biciclete, o zonă de terase, zone de relaxare cu hamace şi fotolii de tip puf, terenuri de baschet, locuri de joacă pentru copii şi câini şi o zonă de skatepark.
7074 afișări
Imaginea articolului Sectorul 6 va avea un nou parc. Zona în care va fi amenajat

Sursă foto: Primăria Sector 6

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 a scos la licitaţie un contract de 15,5 milioane de lei pentru amenajarea Parcului Liniei. Noul spaţiu verde se va întinde pe o suprafaţă de 43.700 mp, între Cora Lujerului şi blocurile noi din zona Plaza România.

Conform proiectului publicat pe Sistemul Electornic de Achiziţii Publice, noul parc va avea pistă de biciclete, o zonă de terase, zone de relaxare cu hamace şi fotolii de tip puf, terenuri de baschet, locuri de joacă pentru copii şi câini şi o zonă de skatepark.

Durata lucrărilor de amenanjare va fi de 12 luni de la predarea amplasamentului. Iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27 decembrie. Licitaţia pentru amenanjarea noului parc din Sectorul 6 se desfăşoară sub incidenţa unei clauze suspensive. Astfel, contractul va fi semnat dacă în şase luni de la declararea câştigătorului va fi asigurată finanţarea şi va fi emisă autorizaţie de construire.

Proiectul va costa 15,5 milioane de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici