Şef de poliţie, cercetat pentru trafic de influenţă şi luare de mită

Şeful Postului de poliţie din comuna prahoveană Volceag este cercetat de Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova din cadrul DGA pentru trafic de influenţă, luare de mită şi favorizarea infractorului, poliţistul fiind reţinut de DGA şi apoi pus în libertate de judecători.

442 afișări
Imaginea articolului Şef de poliţie, cercetat pentru trafic de influenţă şi luare de mită

Şef de poliţie, cercetat pentru trafic de influenţă şi luare de mită (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean Anticorupţie Prahova din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), Stoica Ion Daliss, şeful Secţiei de poliţie din comuna prahoveană Colceag, este cercetat de DGA fiind acuzat de trafic de influenţă, luare de mită, favorizarea infractorului, precum şi de alte infracţiuni.

Agentul şef Stoica Ion Daliss a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au cerut mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, însă marţi Tribunalul Prahova a dispus cercetarea în stare de libertate, obligându-l pe poliţist să nu părăsească ţara.

Prin decizia instanţei, poliţistul este obligat să nu se apropie de persoanele vătămate, denunţători, martori, precum şi de membrii familiei acestora, să nu comunice cu aceste persoane în mod direct sau indirect şi să nu se afle în locuinţa vreuneia dintre acestea.

Procurorii au făcut recurs la decizia Tribunalului Prahova, urmând ca recursul să fie judecat de Curtea de Apel Ploieşti.

Reprezentanţii Serviciului Prahova din cadrul DGA nu au dat detalii despre faptele de care este acuzat şeful de post al Poliţiei Colceag, arătând că vor face publice astfel de detalii după ce Curtea de Apel Ploieşti se va pronunţa în privinţa arestării preventive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici