Şef de poliţie din Maramureş, trimis în judecată pentru luare de mită

Şeful unui post de poliţie comunală din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, de la secţia rurală Suciu de Sus, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, în formă continuată.

Urmărește
237 afișări
Imaginea articolului Şef de poliţie din Maramureş, trimis în judecată pentru luare de mită

Şef de poliţie din Maramureş, trimis în judecată pentru luare de mită

Din materialul de urmărire penală înregistrat în baza sesizării Direcţiei Generale Anticorupţie Maramureş au rezultat reiese că poliţistul a primit de la o persoană, în mod repetat, în legătură cu neîndeplinirea îndatoririlor de serviciu, suma totală de 650 lei şi 50 euro, pentru a nu constata efectuarea de către aceasta a unor transporturi de masă lemnoasă, fără documente de provenienţă, pentru a nu-i da amenzi şi pentru a nu-i confisca masa lemnoasă transportată ilegal.

De asemenea, poliţistul a pretins şi a primit, prin intermediar, de la o altă persoană, suma de 1.500 de euro, în schimbul restituirii către aceasta a unui vehicul confiscat, prins anterior plin cu lemne furate.

Poliţistul fusese reţinut la finele lunii mai, apoi a primit arest la domiciliu. În urma contestaţiei formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş la Curtea de Apel Cluj, pe 3 iunie, instanţa a dispus arestarea preventivă a poliţistului pentru 30 de zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici