Şeful Garnizoanei Ploieşti: Nu le-am spus militarilor ”Să vă fie ruşine”, ci ”să nu vă fie ruşine”. Era un îndemn să cânte mai bărbăteşte

Şeful Garnizoanei Ploieşti, colonelul Petrişor Jalbă, precizează că nu le-a spus militarilor, la retragerea cu torţe organizată în centrul Ploieştiului, ”Să vă fie ruşine”, ci ”să nu vă fie ruşine”. Îndemnul colonelului a venit în condiţiile în care soldaţii din spate nu se auzeau cântând.

3004 afișări
Imaginea articolului Şeful Garnizoanei Ploieşti: Nu le-am spus militarilor ”Să vă fie ruşine”, ci ”să nu vă fie ruşine”. Era un îndemn să cânte mai bărbăteşte

Şeful Garnizoanei Ploieşti: Nu le-am spus militarilor ”Să vă fie ruşine”, ci ”să nu vă fie ruşine”. Era un îndemn să cânte mai bărbăteşte

Şeful Garnizoanei Ploieşti declară că, la retragerea cu torţe organizată sâmbătă seară în Ploieşti, le-a spus militarilor să nu le fie ruşine să cânte, pentru că nu cântau ”bărbăteşte”.

Colonelul Petrişor Jalbă declară că le-a spus militarilor care participau la retragerea cu torţe organizată în centrul Ploieştiului “să nu le fie ruşine”.

”Le-am spus să nu le fie ruşine să cânte. Era un îndemn să cânte mai bărbăteşte. Este un cântec frumos, iar lumea din jur trebuia să audă mai bine”, a declarat Jalbă.

Acesta a spus că a repetat cu militarii garnizoanei Ploieşti aproximativ două săptămâni pentru acest eveniment, în schimb plutoanele din spate erau formate cu militari de la alte structuri.

Înainte de aprinderea luminilor de sărbători, mii de persoane s-au strâns în centrul Ploieştiului să asiste la retragerea cu torţe organizată de militari. Soldaţii şi jandarmii s-au retras cu făclii în mâini, în timp ce ar fi trebuit să cânte “Treceţi batalioane române Carpaţii”. Doar soldaţii din primele rânduri au cântat, motiv pentru care şeful Garnizoanei Ploieşti i-a îndemnat de la microfon să cânte mai tare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici