Şeful hotelului din Bistriţa care punea camere la dispoziţie prostituatelor a fost arestat preventiv

Administratorul hotelului din Bistriţa acuzat că punea camere la dispoziţia clienţilor pentru prostituţie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în timp ce directoarea a primit control judiciar pentru 60 de zile.

3250 afișări
Imaginea articolului Şeful hotelului din Bistriţa care punea camere la dispoziţie prostituatelor a fost arestat preventiv

Foto: 123RF

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a anunţat, joi, decizia instanţei de judecată, respectiv 30 de zile de arest preventiv pentru proxenetism pe numele administratorului hotelului, în vârstă de 61 de ani, respectiv control judiciar pentru 60 de zile pe numele directoarei, o femeie de 55 de ani.

Directorul şi administratorul hotelului respectiv fuseseră reţinuţi, fiind acuzaţi că au pus camere la dispoziţia unor femei care se prostituau. Cei doi ar fi instruit şi recepţionerii cu privire la preţurile practicate de femei.

Potrivit Poliţiei Române, aproape 50 de poliţişti au percheziţionat hotelul din Bistriţa.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că un bărbat de 61 ani, din Bistriţa, în calitate de administrator al unui hotel din Bistriţa, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, prin punerea la dispoziţie a camerelor hotelului unor femei care practică prostituţia, fără a le înregistra în registrul de evidenţă a persoanelor cazate. Totodată, în cursul anului 2019, o femeie în vârstă de 55 ani, în calitate de director al aceluiaşi hotel, ar fi tolerat şi facilitat practicarea prostituţiei în incinta unităţii de cazare, în sensul că ar fi instruit recepţionerii cu privire la tarifele practicate şi nu ar fi denunţat practicarea prostituţiei în incinta hotelului către autorităţi”, se arăta într-un comunicat transmis miercuri de Poliţia Română.

În cadrul cercetărilor, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu cei de la Investigarea Criminalităţii Economice, Criminalistic şi Acţiuni Speciale au ridicat mai multe înscrisuri.

De asemenea, au mai fost depistate două persoane care se aflau sub influenţa substanţelor psihoactive, astfel că a fost întocmit încă un dosar penal, care a fost înaintat către DIICOT - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud.

Taguri:
hotel,
prostituţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici