Şeful IPJ Constanţa, rănit într-un accident rutier: A fost lovit de o maşină în timp ce se afla pe motocicletă

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a fost rănit uşor într-un accident produs sâmbătă în localitatea Mangalia. Comisarul şef Constantin Dancu se afla pe motocicletă şi a fost lovit de o maşină condusă de un bărbat de 78 de ani.

3104 afișări
Imaginea articolului Şeful IPJ Constanţa, rănit într-un accident rutier: A fost lovit de o maşină în timp ce se afla pe motocicletă

Şeful IPJ Constanţa, rănit într-un accident rutier: A fost lovit de o maşină în timp ce se afla pe motocicletă

Potrivit IPJ Constanţa, accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 14.00, pe strada Oituz din Mangalia. Poliţiştii susţin că accidentul a fost provocat de şoferul unei maşini care nu a respectat indicatoarele rutiere.

„Un bărbat de 78 de ani a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, dinspre Geamie către Liceul Economic şi, ajungând la intersecţie cu strada Ştefan cel Mare, nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire, astfel că a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de inspectorul şef al IPJ Constanţa, comisar şef Constantin Dancu”, au transmis poliţiştii constănţeni.

Aceştia mai spun că şeful IPJ Constanţa a fost rănit uşor în urma impactului. „Inspectorul şef se afla în timpul liber şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost recoltate probe biologice de sânge”, au mai arătat reprezentanţii IPJ Constanţa, într-un comunicat de presă.

Şi şoferul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta nu a suferit vătămări corporale.

Taguri:
ipj,
şef,
accident

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici