Şeful Jandarmeriei, internat în spital după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral

Şeful Inspectoratului General al Jandarmeriei Române (IGJR), Gavrilă Pop, a fost internat la Institutul de Boli Cerebrovasculare din Bucureşti, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

470 afișări
Imaginea articolului Şeful Jandarmeriei, internat în spital după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral

Gavrila Pop (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Şeful IGJR, în vârstă de 54 de ani, a fost transportat la spital duminică.

"În cursul zilei de duminică, s-a simţit ceva mai rău şi a fost dus la spital. Starea lui este acum bună, stabilă, se află sub tratament", au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Jandarmerie.

Pop a fost împuternicit în funcţia de inspector general al IGJR în luna mai.

În perioada 2007-2010, el a condus Jandarmeria Capitalei, de la conducerea căreia a fost demis după mitingul poliţiştilor desfăşurat la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici