Şeful Poliţiei Fălticeni, cercetat penal pentru că a fost prins conducând băut

Şeful Poliţiei municipiului Fălticeni, comisar-şef Constantin Gagiu, este cercetat penal de Parchetul Curţii de Apel Suceava după ce a fost prins băut la volanul autoturismului său.

566 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Fălticeni, cercetat penal pentru că a fost prins conducând băut

Şeful Poliţiei Fălticeni, cercetat penal pentru că a fost prins conducând băut (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Parchetului Curţii de Apel Suceava, în noaptea de 28 spre 29 octombrie comisarul-şef Constantin Gagiu a fost depistat în trafic, în municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conform buletinului de analiză toxicologie-alcoolemie emis de Serviciul de Medicină Legală Suceava, acesta avea o alcoolemie de 2,10 la mie la prima recoltare şi de 1,95 la mie la a doua recoltare.

Şeful Poliţiei Fălticeni este cercetat pentru "conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală", se menţionează în comunicat.

Şeful Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Nicuşor Todiruţ, a declarat că a dispus cercetarea prealabilă a şefului Poliţiei Fălticeni, dar că acesta este în prezent în concediu medical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici