Senatorul PSD Antonie Iorgovan, transportat la Viena

Senatorul PSD Antonie Iorgovan a fost transportat, miercuri, la un spital din Viena, cu un avion militar medicalizat, fiind însoţit pe toată durata zborului de un medic de anestezie-terapie intensivă de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

2 afișări
Imaginea articolului Senatorul PSD Antonie Iorgovan, transportat la Viena

Senatorul PSD Antonie Iorgovan, transportat la Viena

Senatorul Sorin Oprescu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a fost foarte mulţumit de răspunsul prompt pe care l-a primit din partea ministrului Apărării în legătură cu obţinerea unui aparat de zbor militar medicalizat cu care să fie transportat bolnavul.

Comisia Medicală care l-a examinat pe senatorul Antonie Iorgovan a decis ca acesta să fie transferat, miercuri, la o clinică din Viena, starea sa fiind stabilă, a declarat Adrian Streinu Cercel, directorul Spitalului de Boli Infecţionase "Matei Balş" din Capitală.

Decizia de transferare a lui Antonie Iorgovan a fost luată luni seară de către membrii Comisiei Medicale care l-au examinat, aceştia apreciind că starea senatorului este stabilă.

Senatorul PSD Antonie Iorgovan a stat internat aproximativ două săptămâni la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti, surse apropiate politicianului apreciind că starea acestuia este gravă. Senatorul Iorgovan, în vârstă de 59 de ani, suferă de mai multă vreme de cancer, el fiind internat ca urmare a agravării stării sale de sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici