Şerban Huidu a fost audiat de poliţişti la spitalul din Braşov

Realizatorul TV Şerban Huidu, care a provocat, duminică, un accident rutier soldat cu trei morţi, a fost audiat, luni, la Spitalul Judeţean Braşov, unde este internat, la ora transmiterii acestei ştiri echipa de poliţişti care a stat de vorbă cu Huidu părăsind unitatea medicală.

3358 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu a fost audiat de poliţişti la spitalul din Braşov

Şerban Huidu (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Braşov, Carmina Reit, a confirmat că Huidu a fost audiat la spital, însă nu a dat detalii despre declaraţia pe care acesta a dat-o anchetatorilor.

"A fost audiat astăzi şi cu siguranţă va mai fi audiat pe parcursul cercetării", a declarat Reit.

Au fost audiaţi, la Spitalul Judeţean Braşov, atât Şerban Huidu, cât şi soţia şi bona copiilor acestora, în timp ce duminică au fost audiate opt persoane aflate în trafic la acel moment.

"Impactul dintre cele două autoturisme a fost frontal şi s-a soldat cu decesul a trei persoane. Două dintre victime au decedat în cursul zilei de ieri, iar decesul celei de-a treia victime a fost confirmat de Spitalul Judeţean Braşov în cursul zilei de astăzi, 17.10.2011, orele 10.15. De asemenea, au primit îngrijiri medicale soţii Huidu, bona familiei, care au rămas internaţi la Spitalul Judeţean Braşov, precum şi cei doi copii ai acestora, care nu au necesitat internare", a precizat Parchetul instanţei supreme, într-un comunicat de presă.

În cursul zilei de luni au fost audiaţi, la spital, Şerban Huidu, soţia lui şi bona familiei, a precizat Parchetul instanţei supreme.

De asemenea, duminică au fost audiate opt persoane, participante la trafic. Dintre acestea, trei sunt martori oculari, fiind în autoturisme care se deplasau în acelaşi sens de mers cu cele două autovehicule implicate în accident.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, a anunţat că la ora 12.30 la unitatea medicală va avea loc o conferinţă de presă legată de cazul lui Şerban Huidu.

Realizatorul TV Şerban Huidu şi soţia lui vor fi aduşi, cel mai probabil, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX managerul unităţii medicale bucureştene, Cătălin Cârstoiu.

Medicul Cătălin Cârstoiu a spus că a fost contactat încă de duminică seară de medicii braşoveni cu privire la transferul lui Şerban Huidu, al soţiei lui şi al bonei copiilor acestora.

"Am vorbit încă de aseară cu medicii braşoveni şi am căzut de acord că pentru pacienţi ar fi mai bine să fie transferaţi în Bucureşti, fiind mai aproape de casă şi cunoscând echipa medicală de la SUUB", a precizat Cătălin Cârstoiu.

El a mai spus că soţia lui Şerban Huidu şi bona ar putea fi internate în Clinica de ortopedie a SUUB.

Surse medicale declarau anterior pentru corespondentul MEDIAFAX că realizatorul TV Şerban Huidu, care a provocat, duminică, un accident soldat cu trei morţi a cerut transferarea de la Spitalul Judeţean Braşov, unde este internat, la o unitate medicală din Capitală.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia.

Luni dimineaţă, bărbatul rănit, duminică, în accidentul provocat de Şerban Huidu a murit la Spitalul Judeţean Braşov, unde fusese adus în stare extrem de gravă, fiind în comă indusă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici