Sergiu Nicolaescu, implicat într-un accident uşor de circulaţie

Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost implicat, miercuri seară, într-un accident de circulaţie pe Bulevarul Ion Mihalache din Capitală, incidentul fiind o tamponare uşoară care nu s-a soldat cu victime.

110 afișări
Imaginea articolului Sergiu Nicolaescu, implicat într-un accident uşor de circulaţie

Sergiu Nicolaescu, implicat într-un accident uşor de circulaţie (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.30, pe Bulevardul Ion Mihalache.

Sergiu Nicolaescu se afla la volanul unei maşini de teren, iar în momentul în care autovehiculul care rula în stânga sa, pe linia de tramvai, a virat brusc spre dreapta, regizorul a tras de volan pentru a-l evita şi a acroşat două maşini parcate pe marginea carosabilului, a explicat comisarul Ciocan.

Regizorul a anunţat incidentul prin numărul unic de urgenţă 112.

Sergiu Nicolaescu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În urma incidentului, poliţiştii i-au dat regizorului patru puncte amendă şi trei puncte de penalizare pentru că nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici