Servicii medicale bolnavilor din Bucureşti aflaţi în stadii terminale

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Primăriei sectorului 3 Bucureşti oferă, începând din noiembrie, servicii socio-medicale persoanelor aflate în fază terminală a unor boli şi care au suport familial scăzut.

4 afișări
Imaginea articolului Servicii medicale bolnavilor din Bucureşti aflaţi în stadii terminale

Servicii medicale bolnavilor din Bucureşti aflaţi în stadii terminale

Serviciile se acordă persoanelor ce nu pot beneficia de îngrijire adecvată acasă sau în spitale, precizează Primăria sectorului 3 a Capitalei.

Serviciile sociale sunt acordate în cadrul Centrului de Îngrijiri Paleative Hospice "Sf. Irina", fiind în conformitate cu standardele de calitate specifice reglementate prin legislaţia în vigoare.

Scopul îngrijirii paleative este de a veni în întâmpinarea nevoilor fizice, psihiologice, sociale şi spirituale şi de a responsabiliza familia pentru a încerca o îmbunătăţire a stării acestor persoane.

Serviciile oferite sunt evaluarea, stabilirea şi planificare nevoilor, sprijin în vederea incluziunii sociale, consiliere psihologică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici