Video Show-ul „Simfonia apei” de la fântânile din Piaţa Unirii, RELUAT pentru două zile în Bucureşti | VIDEO

Primăria Capitalei a anunţat, sâmbătă, că „Simfonia apei” de la Piaţa Unirii va fi reluată sâmbătă şi duminică seară, între orele 20.00 şi 21.00. Spectacolul presupune un joc de apă şi de lumini.

11049 afișări

„Simfonia apei, spectacolul multimedia inaugurat joi, după reabilitarea fântânilor arteziene din Piaţa Unirii, va fi reluat în zilele 22-23 septembrie, între orele 20.00 şi 21.00. Decizia de a relua spectacolul mai devreme decât fusese anunţat iniţial (28 septembrie) a fost luată ca urmare a numărului mare de participanţi şi a solicitărilor primite din partea bucureştenilor”, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Potrivit sursei citate, jocurile de apă şi lumini sunt monitorizate digital pe toată lungimea de 1,4 km, între Piaţa Constituţiei şi Piaţa Alba Iulia.

„Reamintim că reabilitarea şi modernizarea celor 17 fântâni arteziene este o obligaţie prevăzută în Contractul de Concesiune încheiat între Municipiul Bucureşti şi Apa Nova Bucureşti, investiţiile fiind suportate integral de Apa Nova Bucureşti”, mai transmit reprezentanţii PMB.

Fântânile din Piaţa Unirii, care au fost reabilitate şi modernizate, au fost redeschise, joi, printr-o reprezentaţie a Orchestrei Simfonice Bucureşti şi cu un spectacol multimedia, sute de oameni participând la eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici