Sibiu: Şase persoane, între care 3 copii, rănite într-un accident din cauza unei depăşiri riscante

Şase persoane, între care trei copii, au fost rănite, vineri, într-un accident pe DN 14, în localitatea Şura Mare, judeţul Sibiu, din cauza unui şofer care a efectuat o depăşire riscantă.

236 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Şase persoane, între care 3 copii, rănite într-un accident din cauza unei depăşiri riscante

Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe DN14, în localitatea Şura Mare. În accident sunt implicate două autoturisme, iar traficul rutier este îngreunat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit ca accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

„Un sibian în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea autoturismul spre Sibiu, s-ar fi angajat intr-o depăşire intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 24 de ani, din Cluj”, arată poliţiştii sibieni, care continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Două echipaje ale Ambulanţei Sibiu împreună cu un echipaj ISU Sibiu au evaluat trei adulţi şi trei copii.

„Echipajele SAJ au transportat la UPU o femeie de 33 de ani cu un traumatism de coloană şi bazin şi pe cei trei copii cu vârstele de 5 ani şi 9 ani. Copii au suferit traumatisme craniene şi faciale fiind policontuzionati prin accident rutier”, au transmis reprezentanţii Ambulanţei Sibiu.

Echipajul ISU Sibiu a transportat celelalte două persoane la UPU.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici