Sibiu: Un bărbat, atacat de câini pe un câmp, a fost salvat de şeful echipei canine din Poliţie

  • Un bărbat care se afla pe un câmp a fost atacat de mai mulţi câini veniţi de la o stână aflată în apropiere.
  • El a fost salvat chiar de şeful echipei canine din cadrul Poliţiei Sibiu, poliţistul fiind alertat de o femeie care a văzut incidentul.
9653 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Un bărbat, atacat de câini pe un câmp, a fost salvat de şeful echipei canine din Poliţie

Sursa foto: Mediafaxfoto

Incidentul s-a produs în weekend pe un teren agricol din localitatea Poplaca şi a fost relatat pe pagina de Facebook a Poliţiei.

„Ce faci când, în mijlocul câmpului, eşti atacat de câini? ... mulţi câini!! Speri sa apară de undeva, de nicăieri, un om cu o experienţa de peste 20 de ani în comportamentul canin. În această situaţie s-a aflat sâmbătă după-masa un bărbat din Poplaca. Se întorcea acasă de la câmp când a fost înconjurat şi atacat de 10-12 câini aparţinând unei stâni. Norocul lui a fost că întreaga scena a fost observată de o femeie care a apelat imediat la un vecin, poliţist şi totodată, şeful echipei canine din cadrul Poliţiei Sibiu”, au povestit poliţiştii.

Victima agresiunii a scăpat cu câteva muşcături.

„Gabi nu a ezitat nici un moment şi a plecat în grabă să îl ajute pe bărbat. Doar experienţa lui în comportamentul canin a făcut ca această poveste să aibă un final fericit. Bărbatul a scăpat doar cu câteva muşcături, fără Gabi putea fi mai rău. Agentul şef Gabriel Nicolae Ivanov este şeful echipei operative canine la nivelul IPJ Sibiu, cu o experienţa din anul 1998 în acest domeniu”, au precizat poliţiştii.

Proprietarul câinilor a a fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare de 800 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici