Sibiu: Un camion care transporta acid clorhidric s-a răsturnat pe DN 1

Un camion care transporta acid clorhidric s-a răsturnat, marţi, pe DN 1, între localităţile Miercurea Sibiului şi Apoldu de Jos.

37 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Un camion care transporta acid clorhidric s-a răsturnat pe DN 1

Sibiu: Un camion care transporta acid clorhidric s-a răsturnat pe DN 1

Camionul era încărcat cu cinci tone de acid clorhidric pus în cinci butoaie şi se îndrepta de la Râmnicu Vâlcea spre Cluj.

Potrivit şoferului camionului, un autoturism a intrat în depăşire şi s-a băgat în faţa sa, iar pentru a evita impactul cu acesta a virat brusc, iar autovehiculul de mare tonaj s-a răsturnat pe sensul opus de mers.

Potrivit Poliţiei, camionul care transporta acid clorhidric a fost ridicat de pe şosea cu o macara.

Potrivit surselor citate, autovehiculul va rămâne pe marginea drumului până când firma din Cluj va veni să îl ia, iar butoaiele vor fi transportate, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, tot de firmă la Cluj.

Totodată, pompierii au reuşit să cureţe cu apă şi spumă carosabilul pe care s-a scurs toată încărcătura camionului.

În urma accidentului, coloanele de maşini s-au întins pe cinci kilometri pe ambele sensuri de mers, circulaţi fiind reluată după aproximativ o oră de la producerea incidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici