SIE: Conducerea Serviciului este asigurată de generalul Silviu Predoiu, adjunct al directorului

Generalul Silviu Predoiu, adjunct al directorului Serviciului de Informaţii Externe asigură conducerea Serviciului după demisia din funcţie a directorului Teodor Meleşcanu, conform unui comunicat al SIE, postat pe site-ul instituţiei.

750 afișări
Imaginea articolului SIE: Conducerea Serviciului este asigurată de generalul Silviu Predoiu, adjunct al directorului

Silviu Predoiu (Imagine: Wikipedia)

"Astăzi, 22.09.2014, domnul Teodor – Viorel Meleşcanu şi-a înaintat demisia din funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe. Cu aceeaşi dată, conducerea Serviciului este asigurată de domnul general Silviu Predoiu, adjunct al directorului SIE", se precizează pe site-ul SIE.

Generalul Predoiu este adjunct al directorului SIE din 2005.

Preşedintele Traian Băsescu a trimis, luni, o scrisoare preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor în care le transmite să ia act de demisia lui Teodor Meleşcanu din funcţia de director al SIE şi să declare vacantă funcţia.

Partidul Dreptăţii Sociale a anunţat Biroul Electoral Central (BEC) că va depune, marţi dimineaţă, candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru alegerile prezidenţiale, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ. Acesta a precizat că depunerea dosarului de înregistrare a candidaturii urmează să se facă marţi dimineaţă, la ora 10.00. Muhuleţ a menţionat că a încercat să îl contacteze pentru confirmare pe Teodor Meleşcanu, însă nu a reuşit până la acest moment.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici