Sighişoara: Trei tineri au murit şi alţi doi sunt în stare gravă, în urma unui accident

Trei tineri au murit şi alţi doi sunt în stare gravă, în urma unui accident produs, vineri dimineaţă, într-o intersecţie din Sighişoara, unde autoturismul în care se aflau cei cinci a intrat pe contrasens şi a lovit un tir care staţiona.

125 afișări
Imaginea articolului Sighişoara: Trei tineri au murit şi alţi doi sunt în stare gravă, în urma unui accident

Sighişoara: Trei tineri au murit şi alţi doi sunt în stare gravă, în urma unui accident (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Poliţiei Rutiere Mureş, comisarul Lucian Archiudean, a declarat că accidentul s-a produs în jurul orei 5.30, la intersecţia străzilor Corneşti şi Zaharia Boiu din Sighişoara, unde şoferul unui autoturism BMW nu a redus viteza într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a tamponat lateral un tir care staţiona.

În urma impactului trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, pasageri în BMW, au murit pe loc, conducătorul auto şi pasagerul din dreapta fiind preluaţi de SMURD în stare gravă şi duşi la spitalul din Sighişoara.

Potrivit lui Archiudean, şoferul este conectat la aparate, în stare foarte gravă, motiv pentru care nu s-au putut recolta încă probe să se stabilească alcoolemia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici