Situaţia de la Elcen, discutată de primarul Capitalei cu ministrul Energiei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut luni o întâlnire cu ministrul Energiei, Victor Grigorescu, pentru a discuta stuaţia de la Elcen, în urma întâlnirii stabilindu-se noi negocieri în perioada următoare cu mai mulţi membri ai Guvernului.

741 afișări
Imaginea articolului Situaţia de la Elcen, discutată de primarul Capitalei cu ministrul Energiei

Situaţia de la Elcen, discutată de primarul Capitalei cu ministrul Energiei

În urma discuţiilor s-a stabilit ca municipalitatea să plătească în perioada următoare 13,1 milioane de lei, reprezentând subvenţia pentru apa caldă pentru lunile iulie şi august, din aceştia bani ajungând la Elcen 7,8 milioane de lei, restul mergând către ceilalţi furnizori de servicii ai RADET, a anunţat Gabriela Firea.

Potrivit edilului, ulterior vor fi stabilite alte discuţii cu Guvernul pentru a se găsi soluţii pe termen lung la acoperirea datoriilor acumulate, întâlniri la care vor participa şi Cristian Borc, ministrul Economiei, dar şi vicepremierul Vasile Dîncu.

Elcen are o datorie de 11,67 milioane lei către Distrigaz Sud, pentru recuperarea banilor compania punând, la începutul lunii, poprire pe conturile Elcen. Ulterior, s-a semnat un protocol de eşalonare a datoriei până în luna decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici