Situaţia traficului rutier în România: aglomeraţie la intrările şi pe centura capitalei, restricţii pe A1 şi A2

  • Miercuri dimineaţă este aglomeraţie la intrările şi pe centura oraşului Bucureşti.
  • În ţară, nu sunt drumuri naţionale sau sectoare de autostradă blocate din cauza unui accident sau a condiţiilor meteo nefavorabile.
  • Totuşi, în mai multe zone sunt restricţii ca urmare a unor lucrări.
840 afișări
Imaginea articolului Situaţia traficului rutier în România: aglomeraţie la intrările şi pe centura capitalei, restricţii pe A1 şi A2

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că miercuri dimineaţă nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, dar şi DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN7 Piteşti-Sibiu, carosabilul este uscat, sunt puţine maşini şi vizibilitatea este bună.

Aglomeraţie este la intrarea în Bucureşti pe DN 4, în zona localităţii Popeşti-Leordeni, dar şi pe Centura Capitalei, în preajma localităţilor Domneşti, Berceni, Otopeni.

Până la finalul lunii noiembrie, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31 – 36 traficul se desfăşoară deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la localităţile Fundulea şi Nana, judeţul Călăraşi, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Începând din data de 1 octombrie, în vederea executării lucrărilor de reparaţii pe Podul Borcea, situat pe autostrada A2, la kilometrul 149, s-a închis calea 1 de rulare (Bucureşti - Constanţa), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (Constanţa-Bucureşti), unde se circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 144 şi 146.

Totodată, şi pe tronsonul kilometric 160-156 al autostrăzii A2, traficul se desfăşoară deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Până pe 8 octombrie, pe autostrada A1 pe sensul Sibiu – Deva, la kilometrul 353, în zona localităţii Simeria, judeţul Hunedoara, este restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru efectuarea de reparaţii.

Circulaţia rutieră este restricţionată şi pe autostrada A1 Sibiu – Deva pe tronsonul kilometric 262-265, la intrarea în tunelul Săcel, pe sensul de mers Sibiu – Orăştie. Traficul este deviat de pe calea 2 pe calea 1 în zona lucrărilor de modernizare, până la jumătatea lunii noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici