SNSPA scoate la concurs 750 de locuri la buget. Nouă elevi din centre de plasament pot studia GRATUIT

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti anunţă că scoate la concurs 750 de locuri la buget la cele nouă programe de studii universitare de licenţă, pentru prima dată, insituţia oferind nouă locuri gratuite elevilor ce provin din centre de plasament.

896 afișări
Imaginea articolului SNSPA scoate la concurs 750 de locuri la buget. Nouă elevi din centre de plasament pot studia GRATUIT

SNSPA scoate la concurs 750 de locuri la buget. Nouă elevi din centre de plasament pot studia GRATUIT

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, SNSPA acordă, în afara locurilor finanţate de buget, nouă locuri cu scutire de taxă de şcolarizare absolvenţilor cu diplomă de bacalaureat proveniţi din centrele de plasament.

„Este primul an în care oferim aceste locuri. Cred enorm în potenţialul acestor tineri. Şi mai cred că societatea trebuie să vină în sprijinul lor. Vrem să-i susţinem pentru că ştim că atât prin educaţie, cât şi prin aptitudinile şi ambiţia lor, îşi vor construi o carieră de succes”, a susţinut rectorul SNSPA, Remus Pricopie.

Scutirea de taxa se face pentru cei trei ani de studii. Candidaţii declaraţi admişi vor beneficia şi de locuri gratuite în cămin şi de alte facilităţi în funcţie de mediile obţinute (burse, sprijin financiar pentru procurarea de îmbracăminte etc).

Conform sursei citate, cele nouă locuri sunt distribuite astfel: două locuri la Facultatea de Administraţie Publică, două locuri la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, un loc la Facultatea de Management şi patru locuri la Facultatea de Ştiinţe Politice

Toţi cei care doresc să susţină admiterea la SNSPA pot completa online fişa de înscriere, pe site-ul admitere.snspa.ro, conform calendarului anunţat de fiecare facultate.

Înscrierile la SNSPA încep săptămâna viitoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici