Soacra lui Geoană, transferată la Spitalul Universitar Bucureşti

Soacra liderului PSD Mircea Geoană, Margareta Costea, rănită într-un accident rutier în lanţ soldat cu rănirea a şapte persoane, a fost transferată, marţi după-amiază, de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti .

1 afișare
Imaginea articolului Soacra lui Geoană, transferată la Spitalul Universitar Bucureşti

Soacra lui Mircea Geoană, transferată la Spitalul Universitar Bucureşti

Potrivit unor surse medicale, Margareta Costea a fost adusă, marţi după-amiază, cu o aeronavă, pe Aeroportul Aurel Vlaicu-Băneasa, de unde a fost transportată de o ambulanţă SMURD la unitatea medicală bucureşteană, unde a fost internată la secţia ortopedie.

Sursa citată a adăugat că Margareta Costea a suferit multiple fracturi costale, suferind cele mai grave leziuni dintre toate victimele accidentului produs duminică seară, pe DE 583, la 40 de kilometri de Iaşi.

Potrivit poliţiştilor de la Serviciul Rutier, în seara de 14 octombrie, un autoturism Renault Megan în care se afla, pe locul din dreapta spate, soacra liderului PSD, a intrat pe contrasens şi a lovit un Daewoo Matiz care circula regulamentar. Alte două maşini aflate în spatele autoturismului Matiz s-au izbit una de cealaltă.

În urma accidentului au fost rănite şapte persoane, între care şi Margareta Costea, în vârstă de 71 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici