Şoc în fotbalul mondial. Trei jucători de la Real Madrid au fost arestaţi pentru o înregistrare sexuală cu un minor

Poliţia spaniolă a arestat cel puţin trei jucători de la Real Madrid, neidentificaţi, pentru că ar fi distribuit o înregistrare video cu caracter sexual cu un minor, a anunţat joi un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de Reuters.

2324 afișări
Imaginea articolului Şoc în fotbalul mondial. Trei jucători de la Real Madrid au fost arestaţi pentru o înregistrare sexuală cu un minor

Florentino Perez, preşedinte la Real Madrid

Arestările au loc într-un moment dificil în fotbalul spaniol, pe fondul acuzaţiilor de abuz sexual la adresa fostului şef al federaţiei de fotbal Luis Rubiales, care a sărutat-o pe buze pe câştigătoarea Cupei Mondiale Jenni Hermoso luna trecută, declanşând un val de indignare împotriva sexismului şi a comportamentului macho în Spania.

Oficialii Real Madrid nu au fost disponibili imediat pentru comentarii, informează Reuters.

Cotidianul El Confidencial a relatat anterior, citând surse din cadrul anchetei, că cei arestaţi sunt trei jucători de la academia de tineret, de la echipa de rezerve şi de la echipa a treia şi că acest caz a pornit de la o plângere a poliţiei depusă pe 6 septembrie în Insulele Canare de către mama victimei minore.

Potrivit raportului, subiectul principal al anchetei este un jucător de la Real Madrid C - a treia echipă a clubului spaniol - care ar fi înregistrat relaţia sa sexuală cu victima în vârstă de 16 ani. Postul de radio Cadena SER a relatat că relaţia a fost consimţită.

Ceilalţi doi jucători ar fi partajat înregistrarea video fără consimţământul minorului prin intermediul aplicaţiei de mesagerie mobilă WhatsApp, au relatat El Confidencial şi Cadena SER.

Toţi trei au fost reţinuţi joi dimineaţă la Madrid, fiind suspectaţi de comiterea unei infracţiuni cunoscute în dreptul penal spaniol sub numele de "dezvăluirea de secrete de natură sexuală", potrivit rapoartelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici