Şofer al societăţii de salubrizare din Galaţi, prins în timp ce fura motorina din maşina de gunoi

Un angajat al societăţii de salubrizare din oraşul Galaţi a fost prins de jandarmi în timp ce fura motorină din maşina de gunoi. El s-a ales cu dosar penal şi riscă să fie concediat deoarece explicaţiile sale nu au fost convingătoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

494 afișări
Imaginea articolului Şofer al societăţii de salubrizare din Galaţi, prins în timp ce fura motorina din maşina de gunoi

Şofer al societăţii de salubrizare din Galaţi, prins în timp ce fura motorina din maşina de gunoi

Incidentul s-a produs pe stradă din oraş, iar bărbatul a avut ghinionul să fie văzut de o patrulă a Jandarmeriei chiar în momentul în care muta motorina din rezervor în câteva bidoane de plastic.

Jandarmii l-au întrebat pe şofer de ce scoate motorină din rezervorul camionului şi ce face cu bidoanele depozitate într-un compartiment al maşinii, iar şoferul le-a spus că are nevoie de combustibil pentru muncile agricole.

Explicaţia nu i-a convins pe jandarmi care au chemat la faţa locului un reprezentant al Ecosal pentru a-i preda motorina furată. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

„Echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a observat pe strada Garofiţei un autocamion din rezervorul căruia ieşea un furtun, iar lângă acesta se afla un bidon de 5 litri. În momentul în care s-au apropiat, jandarmii au observat un bărbat care aşeza într-un loc ascuns al maşinii mai multe bidoane de cinci litri de motorină. Întrebat fiind, bărbatul a spus oamenilor legii că este şoferul maşinii şi se află în acel loc în aşteptarea unui excavator care să îi încarce gunoiul de la locul de depozitare. Referitor la bidoanele de motorină găsite asupra sa, şoferul a spus că le-a scos din rezervorul maşinii de serviciu cu intenţia de a le duce la părinţi, la ţară, pentru activităţile gospodăreşti de primăvară”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.

Şoferul este anchetat atât de poliţişti, cât şi de o comisie din cadrul societăţii de salubrizare. El ar putea fi concediat de la locul de muncă, la fel cum s-a întâmplat cu un alt şofer prins în flagrant de proprii şefi în urmă cu un an şi jumătate.

„Dosarul făcut de jandarmi îşi urmează cursul. Noi am stabilit să desemnăm o comisie internă, de cercetare disciplinară. Membrii comisiei vor stabili măsurile. Se poate ajunge până la desfacerea contractului de muncă. Noi am mai avut un caz, în urmă cu aproximativ un an şi jumătate. Atunci, angajatul a fost prins de colegi, a fost concediat pentru că era la a doua abatere”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul societăţii Ecosal, Mirela Furtună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici