Şofer oprit cu focuri de armă, după ce a lovit nouă maşini în Capitală - VIDEO

Un şofer a fost oprit cu focuri de armă de către poliţiştii bucureşteni, care au plecat, duminică, în urmărirea lui după ce a lovit trei maşini în timp ce mergea dinspre Rahova spre Unirii, apoi a fugit de la locul accidentului şi a lovit alte şase autovehicule.

808 afișări
Imaginea articolului Şofer oprit cu focuri de armă, după ce a lovit nouă maşini în Capitală - VIDEO

Şofer oprit cu focuri de armă, după ce a lovit nouă maşini în Capitală (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că şoferul, în vârstă de 42 de ani, din Giurgiu, care conducea un autoturism Mercedes, a fost sesizat de un poliţist aflat în zona Piaţa Unirii, care a observat că maşina nu avea plăcuţa de înmatriculare din faţă şi prezenta semne de avarie.

Şoferul a refuzat să oprească la semnalul poliţistului, a intrat pe Bulevardul I.C Brătianu, iar la intersecţia cu strada Halelor a lovit două autoturisme care aşteptau la culoarea roşie a semaforului. Acesta a continuat să meargă, iar în zona magazinului Cocor a lovit alte două maşini parcate.

Bărbatul a mers apoi spre Bulevardul Nicolae Bălcescu, de unde a făcut stânga pe strada Dem I. Dobrescu. După ce a ajuns la intersecţia cu Calea Victoriei, a făcut dreapta pe contrasens, unde a lovit alte două maşini aflate în mers.

Poliţiştii aflaţi în urmărirea lui au tras două focuri de avertisment în plan vertical şi alte trei spre roţile maşinii, iar la intersecţia cu Bulevardul Dacia, pe partea stângă, bărbatul a intrat cu autoturismul în stâlpul unui panou publicitar, a mai spus Ioana Stancu.

Poliţiştii l-au scos din maşină şi l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase băuturi alcoolice.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Floreasca pentru investigaţii şi pentru recoltarea probelor biologice, urmând să se stabilească dacă a consumat substanţe stupefiante. Acesta a rămas internat la spital, sub supravegherea unui poliţişt.

Ioana Stancu a precizat că în urma verificărilor s-a stabilit că anterior bărbatul a lovit alte trei maşini parcate în zona intersecţiei Calea Rahova cu strada Vasile Croitoru, numărul din faţă al maşinii acestuia rămânând pe stradă în urma accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici