Şoferul care a lovit cinci pietoni într-o intersecţie din Constanţa, dus la un spital din Bucureşti

Şoferul care a provocat, joi, un accident rutier în urma căruia un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, după ce i s-a făcut rău la volan, a fost transferat la Spitalul Universitar din Capitală, pentru tratament de specialitate.

262 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a lovit cinci pietoni într-o intersecţie din Constanţa, dus la un spital din Bucureşti

Şoferul care a lovit cinci pietoni într-o intersecţie din Constanţa, dus la un spital din Bucureşti (Imagine: Alexandru Raita/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, şoferul vinovat, un bucureştean în vârstă de 48 de ani, a suferit un infarct în timp ce era la volan, iar din acest motiv a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina intrând pe un scuarul aflat la intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu şi strada Soveja, unde a accidentat cinci persoane, una dintre acstea, un bărbat de 49 de ani, murind pe loc.

Conducătorul auto a fost resuscitat de doi tineri, un adolescent de 17 ani, voluntar la SMURD în Târgu Mureş, şi un medic rezident din Constanţa, iar apoi a fost transportat în stare gravă la spital.

"Pacientul a suferit un infarct miocardic acut. După ce a fost stabilizat şi i-a fost acordat tratament, acesta a fost transferat, joi seară, cu elicopterul SMURD, la Spitalul Universitar din Bucureşti”, a precizat directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dan Căpăţână.

La spital au ajuns şi cele patru persone rănite în accident - o tânără de 22 de ani şi trei bărbaţi de 18 ani, 28 de ani şi 36 de ani, toţi răniţi uşor.

"Pacienţii au rămas internaţi în spital peste noapte, iar în cursul acestei zile vor fi examinaţi pentru a se stabili dacă pot fi externaţi”, a mai spus Dan Căpăţână.

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 13.30, la intersecţia bulevardelor Alexandru Lăpuşneanu şi Soveja, în urma impactului un bărbat de 49 de ani pierzându-şi viaţa, alte patru persoane fiind rănite.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD, răniţii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, la spital a ajuns şi şoferul vinovat de producerea accidentului, după ce a fost resuscitat de cadrele medicale.

Conform declaraţiilor soţiei acestuia, aflată şi ea în autoturism, şoferului i s-a făcut rău în timp ce se deplasa pe bulevardul Soveja şi din acest motiv ar fi pierdut controlul direcţiei. Maşina a pătruns pe un scuar aflat la intersecţia celor două bulevarde, lovind în plin un grup de pietoni ce aşteptau culoarea verde a semaforului pentru a traversa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici