Şoferul care a vrut să fugă cu un poliţist pe capotă, cercetat în libertate

Şoferul care a lovit cu maşina, marţi după-amiază, un agent al Poliţiei Rutiere din Arad şi a fugit, iar în noaptea de marţi spre miercuri s-a predat, va fi cercetat în libertate întrucât judecătorii Tribunalului Arad nu au fost de acord cu propunerea de arestare preventivă înaintată de procurori.

122 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a vrut să fugă cu un poliţist pe capotă, cercetat în libertate

Şoferul care a vrut să fugă cu un poliţist pe capotă, cercetat în libertate

Procurorul de caz Codrin Gavra a declarat, miercuri seară, corespondentului MEDIAFAX, că timişoreanul Simon Icobescu (31 de ani) a fost pus în libertate, miercuri la ora 21.00, după ce fusese ţinut în arest, pe baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie cercetat în continuare pentru tentativă de omor.

Potrivit sursei citate, judecătorii Tribunalului Arad au respins, miercuri, propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, motivând că timişoreanul nu reprezintă un pericol social.

Totodată, instanţa nu a fost de acord cu propunerea de aplicare a unei interdicţii de a părăsi ţara.

Un bărbat a lovit cu maşina, marţi după-amiază, un poliţist de la circulaţie din Arad, încercând să fugă după ce a fost prins că avea în autoturism sute de pachete de ţigări, posibil de contrabandă.

Şoferul căutat - Simon Icobescu, din Timişoara - s-a predat, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unor negocieri purtate între poliţişti şi avocaţii acestuia.

"A mers la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad însoţit de mai mulţi avocaţi, aceştia fiind cei care l-au convins să se predea în urma unor negocieri purtate cu poliţiştii şi procurorii. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor", a declarat, miercuri, Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Conform sursei citate, ceilalţi doi suspecţi, o femeie şi un bărbat, reţinuţi în urma incidentului, sunt cercetaţi în stare de libertate pentru complicitate la tentativă de omor.

Poliţiştii şi comisarii Gărzii Financiare Arad continuă şi ancheta privind posibilul trafic de ţigări în care ar fi implicat şoferul timişorean. Anchetatorii cred că bărbatul este un traficant de ţigări şi că, în momentul în care a fost oprit în trafic, avea în autoturism sute de pachete fără documente.

Citeşte şi

Un şofer a vrut să fugă cu un agent rutier pe capota maşinii (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici