Sorina Pintea şi Mircea Beuran nu mai ies din casă pentru control judiciar, pentru a fi protejaţi de coronavirus

  • Mircea Beuran şi Sorina Pintea nu vor mai ieşi din casă pentru controlul judiciar de la secţia de poliţie pentru a fi protejaţi de Covid-19
  • Un ghid al Ministerului Justiţiei arată că poliţiştii trebuie să meargă la domiciliul fiecărui inculpat pentru supraveghere
291 afișări
Imaginea articolului Sorina Pintea şi Mircea Beuran nu mai ies din casă pentru control judiciar, pentru a fi protejaţi de coronavirus

Pintea şi Beuran nu mai ies din casă pentru control judiciar

Chirurgul Mircea Beuran şi fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea nu trebuie să mai iasă din casă pentru a semna controlul judiciar la Poliţie. Un ghid al Ministerului Justiţiei, emis ca urmare a prelungirii stării de urgenţă, arată că un poliţist va merge la inculpaţi acasă pentru supraveghere.

„Inculpatul faţă de care s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar sau a controlului judiciar pe cauţiune nu se prezintă la sediul unităţii de poliţie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura. Pentru supravegherea inculpatului, organul de poliţie menţionat se va deplasa, conform programului de supraveghere sau ori de câte ori se apreciază a fi necesar, la domiciliul inculpatului”, se arată în ghid.

Asta înseamnă că Pintea şi Beuran nu vor mai ieşi din casă pentru a merge la secţie. Sorina Pintea are control judiciar pentru 60 de zile după ce DNA i-a deschis dosar penal pentru că ar fi luat 120.000 lei mită.

La rândul său, şi Mircea Beuran are control judiciar pentru aceeaşi perioadă. Beuran e acuzat de procurori tot pentru mită, ar fi luat 10.000 de euro pentru a scoate la concurs un post în Facultatea de Medicină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici