Spania: un bărbat a fost arestat pentru că şi-a înjunghiat fiul de 11 ani. Autorităţile anunţă că „este primul copil victimă a violenţei de acest gen în 2022”

Bărbatul era despărţit de un an de soţie, mama copilului.

152 afișări
Imaginea articolului Spania: un bărbat a fost arestat pentru că şi-a înjunghiat fiul de 11 ani. Autorităţile anunţă că „este primul copil victimă a violenţei de acest gen în 2022”

Spania: un bărbat a fost arestat pentru că şi-a înjunghiat fiul de 11 ani. Autorităţile anunţă că „este primul copil victimă a violenţei de acest gen în 2022”

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost arestat ieri în provincia Valencia, Spania, ca presupus responsabil pentru moartea fiului său, care tocmai împlinise 11 ani, scrie mass-media din Peninsula Iberică.

Potrivit informaţiilor preliminare, copilul se afla în weekend la casa tatălui său, separat de circa un an de mama sa, şi a fost înjunghiat.

Bărbatul a fost arestat în incinta casei, situată în localitatea Sueca.

Mama copilului se dusese să-l ia, dar nimeni nu i-a deschis uşa, astfel că a sunat la 112. Împotriva presupusului criminal era activ un ordin de protecţie faţă de mama sa, dar i s-a oferit totuşi posibilitatea de a-şi vedea fiul.

Potrivit autorităţilor, acesta ar fi „primul copil victimă a violenţei de acest gen în 2022 şi numărul 47 din 2013”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici