Spargere în noaptea de Revelion: Un tânăr de 18 ani a furat 172 de pachete de ţigări

  • Un tânăr de 18 ani a fost prins de poliţiştii din judeţul Mureş, în noaptea de Revelion.
  • Acesta a spart sediul unei firme de unde a furat 172 de pachete de ţigări.
555 afișări
Imaginea articolului Spargere în noaptea de Revelion: Un tânăr de 18 ani a furat 172 de pachete de ţigări

Potrivit IPJ Mureş, poliţiştii din Târgu Mureş au prins în noaptea de Revelion, pe o stradă din oraş, un tânăr de 18 ani care avea la el mai multe sacoşe cu pachete de ţigări.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, în aceeaşi noapte, acesta ar fi pătruns prin efracţie în sediul unei firme, de unde ar fi furat 172 de pachete de ţigări.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările în acest caz continuă pentru furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mures,
tigari,
furt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici