Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa nu avea autorizaţie de securitate la incendiu. Arafat: Avea acestă obligaţie din 2017

Spitalul de Boli Infecţioase de la Constanţa nu avea autorizaţie de securitate la incendiu. ISU a comunicat spitalului din 2017 obligativitatea depunerii actelor, în urma unui control. „La ISU nu au ajuns documentele”, subiniază Raed Arafat.

2695 afișări
Imaginea articolului Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa nu avea autorizaţie de securitate la incendiu. Arafat: Avea acestă obligaţie din 2017

Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa nu avea autorizaţie de securitate la incendiu. Arafat: Avea acestă obligaţie din 2017

„La acest moment, concluzionăm că nu există o solicitare şi o depunere de acte sau documente prin care să se solicite obţinerea de autorizaţie de securitate la incediu, deşi această obligaţia s-a născut în 2017”, spune colonel Cristian Radu, prim-adjunct al inspectorului general IGSU.

Şeful DSU, Raed Arafat, punctează că în 2017 a fost înştiinţat spitalul de obligativitatea depunerii actelor, în urma unui control.

„Până la acest moment nu s-au depus actele. Din discuţiile cu colegii de la spital am înţeles că au fost comunicări cu făcute cu instituţii superioare din punct de vedere ierarhic, dar la ISU nu au ajuns documentele”, subliniază Raed Arafat.

Şapte persoane au murit în urma incendiului de vineri de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arafat,
incendiu,
spital

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici