Spitalul din Botoşani caută medici. Ce beneficii urmează să primească la angajare

  • Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” din Botoşani scoate la concurs 14 posturi de medici, după ce, de la începutul anului, au fost scoase la concurs alte 31 de posturi.
  • Consiliul Judeţean Botoşani oferă locuinţe ANL medicilor specialişti care doresc să lucreze în spital.
2276 afișări
Imaginea articolului Spitalul din Botoşani caută medici. Ce beneficii urmează să primească la angajare

Sursa foto: Facebook

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” a decis scoaterea la concurs a 14 posturi de medici.

„Avem nevoie de tineri capabili, de medici în diferite specializări. De la începutul anului am scos la concurs 31 de posturi de medici, cât în 2019 şi 2020 la un loc”, a declarat Doina Federovici, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

Pentru 10 posturi scoase la concurs se pot înscrie şi rezidenţii aflaţi în ultimul an de pregătire. Este vorba de câte un post la: Boli Infecţioase; Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU); ATI Obstetrică-Ginecologie; ATI, Neonatologie; Neurochirurgie; Radiologie, imagistica medicală pentru Laboratorul de Radiologie şi Imagistică medicală şi CT; Gastroenterologie; Serviciul pentru supravegherea, prevenirea şi limitarea infecţiilor asociate asistenţei medicale şi Cardiologie.
Pentru alte patru posturi se vor putea înscrie la concurs medici specialişti. Este vorba de un medic specialist în neurologia pediatrică pentru Centrul de Sănătate Mintală Copii, un medic specialist în oftalmologie, un specialist în medicină internă şi un medic specialist pediatru pentru Compartimentul Pediatrie Darabani.

Medicii se pot înscrie la concurs până pe data de 14 octombrie, ora 15:30.

Consiliul Judeţean Botoşani, care administrează Spitalul „Mavromati”, va pune la dispoziţia medicilor specialişti interesaţi locuinţe ANL.

„Consiliul Judeţean a mai aprobat scoaterea la concurs şi a altor posturi de medici. (...) Acum, de exemplu, mai sunt trimise spre publicare în revista «Viaţa Medicală» anunţurile pentru încă şapte posturi. Este vorba de două posturi de medici specialişti ATI, unul de medic specialist Psihiatrie, unul de medic specialist Pediatrie, unul de medic specialist Chirurgie toracică, unul de medic specialist Chirurgie vasculară şi unul de medic specialist Sănătate publică şi management. Imediat cum vor fi publicate anunţurile, Spitalul Judeţean va scoate posturile la concurs”, a mai spus Doina Federovici.

De la începutul anului, Spitalul Judeţean Botoşani a declanşat mai multe campanii de recrutare de medici, în urma cărora s-au încheiat contracte de muncă pe perioade nedeterminate cu 10 medici de diferite specializări, jumătate cât s-au angajat în ultimii cinci ani. În 2020 s-au încheiat patru contracte de muncă între Spital şi medici noi, în 2019 - şase astfel de contracte, iar 2018 - trei. Alţi doi medici au fost angajaţi în 2017, pe când în 2016 Spitalul Judeţean „Mavromati” a recrutat patru medici. De asemenea, în perioada 2016-2021 s-au încheiat 38 de contracte cu rezidenţi din anul I la diferite specializări, şapte dintre acestea fiind încheiat în acest an.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici