Spitalul Gerota nu mai este în carantină

  • Spitalul Gerota, din cadrul MAI, a ieşit din carantină după ce a fost dezinfectat şi igienizat
  • Totuşi, spitalul nu poate primi pacienţi şi nici nu poate face consultaţii de specialitate
  • Pacienţii vor putea fi primiţi după ce sunt încheiate toate acţiunile de dezinfectare
594 afișări
Imaginea articolului Spitalul Gerota nu mai este în carantină

Spitalul Gerota nu mai este în carantină

La Spitalul Gerota, al Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activităţi de dezinfecţie şi igienizare, iar în acest moment carantină a fost ridicată.

Personalul medical şi tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activităţi necesare precum nebulizarea tuturor spaţiilor.

Activităţile se desfăşoară în condiţii de protecţie pentru tot personalul.

În acest moment spitalul nu poate primi pacienţi şi în aceasta unitate medicală nu se pot efectua consultaţii de specialitate.

Aceste proceduri medicale vor putea fi efectuate, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor activităţilor de dezinfecţie, anunţă  Grupul de Comunicare Strategică.  La spitalul Gerota a fost internat fostul ofiţer MAI care nu a recunoscut că a călătorit în străinătate şi a infectat alte persoane. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici